Jazz-modern (9-12 jaar, tieners en volwassenen)

In de lessen jazz-modern bieden wij aan tieners en volwassenen veel uitdaging. Elementen uit moderne dans, zoals werken met ademhaling, zachte en vloeiende bewegingen en vloerwerk worden gecombineerd met de technieken uit de jazzdans die leerlingen in de loop der jaren geleerd hebben. Maar behalve jazz en modern kan er ook gerust een streetdanceoefening voorbij komen, of juist een oefening gelinkt aan ballet. Juist die variatie houdt het spannend en interessant!

Regelmatig stromen er dansers uit de jazz-modern groepen door naar selectiegroepen. Al vanaf 9 jaar bieden wij leerlingen de kans om op selectieniveau meerdere keren per week te trainen. Maar ook als je niet in een selectie danst, de docenten zorgen er voor dat elke leerling genoeg wordt uitgedaagd in de les, door materiaal aan te bieden dat past bij de groep en het niveau.

Ook al wordt er bij de tieners en volwassenen voortgeborduurd op een technische basis, dat betekent niet dat onervaren dansers niet welkom zijn! Twijfel je of je kunt instappen in een groep? Neem dan gerust contact op. Je kunt altijd een keer komen kijken én natuurlijk mag je drie gratis proeflessen volgen om te kijken of jazz-modern iets voor je is.

Locatie: Heel, Echt en Wessem

Jazz-modern-(9-12-jaar-12+-volwassenen)

Reactiemogelijkheid is gesloten