Danskriebels (4-6 jaar)

Voor de allerkleinsten biedt Dance Center Vision danskriebels aan. Voorheen kinderdans en al jaren een groot succes! Spelenderwijs leren de kleuters bewegen op muziek, waarbij ze ritmegevoel ontwikkelen en al bepaalde danstechnieken leren.

Of ze nou als een ballon door de zaal vliegen, sluipen als een leeuw of dansen op het sprookjesbal met bekende sprookjesfiguren, alles is even leuk!

In een tijd waarin kinderen vaak te weinig bewegen, is het van groot belang om juist al op jonge leeftijd te starten. Dans is een toegankelijke en laagdrempelige manier om te bewegen, juist omdat er wordt gewerkt met het inlevingsvermogen van kinderen en steeds wisselende thema’s. Ze leren hun lichaam kennen en gebruiken, ontwikkelen muzikaliteit en creativiteit. En ook is dansen goed voor het zelfbewustzijn en zelfvertrouwen van kinderen.

Net als de oudere dansers, werken ook de kleuters toe naar de jaarlijkse eindvoorstelling. Zo leren ze een hele dans onthouden en doen ze podiumervaring op. En voor de ouders, opa’s en oma’s die in het publiek zitten is het natuurlijk vol trots genieten.

Kom gerust een keertje langs om te kijken of schrijf je in voor de drie gratis proeflessen!

Locatie: Wessem en Echt

DCV_middag_HQ-167

Reactiemogelijkheid is gesloten