Update kaartverkoop CHANGES

Entree try-out

Het is hier een beetje een gekkenhuis (en dan druk ik me nog subtiel uit). De entreekaarten voor CHANGES op 9 december vliegen de deur uit.
Voorstelling 2 is inmiddels hartstikke uitverkocht en ook de eerste voorstelling (13.00 uur) gaat als een trein!
Ik kan dan ook met zekerheid zeggen dat we helemaal gaan uitverkopen en dat betekent dat ook de try-out opengesteld gaat worden voor publiek!

Heb je nog geen kaarten kunnen bemachtigen, koop dan kaarten voor de try-out om 10.30 uur. Hiervoor betaal je dan niet de volle mep, maar een gereduceerd bedrag van €3,50. Het is immers de try-out, een generale repetitie, waarbij nog wel eens van dingetjes anders lopen dan bij de echte show 

Dan nog even dit: voor ons is de snelheid waarmee de verkoop is gegaan echt even slikken. Begrijp me niet verkeerd, we zijn hartstikke blij met twee volle zalen. Maar de wetenschap dat sommige ouders nog géén kaarten hebben, en we wel al bijna uitverkocht zijn, staat garant voor slapeloze nachten. Dus we doen echt onze best om iedereen van kaarten te voorzien, maar in dit geval is het vol is vol. Er kunnen immers geen extra stoelen worden geplaatst in een theater. En dan is het enige wat wij voor jullie kunnen doen het openstellen van de try-out. We hopen dan ook op begrip als jij een van die pechvogels bent die nog geen kaarten heeft kunnen bemachtigen…..

Dansvoorstelling CHANGES – 9 december – ECI Roermond

Poster CHANGES comprim

Zondag 9 december staan alle groepen van Dance Center Vision op het podium van ECI Roermond. Ze zullen dansen in de voorstelling CHANGES en met hun choreografieën ‘verandering’ in beeld brengen. Verandering in de breedste zin van het woord: in tijd, plaats en bewustzijn.

De dag start met een try-out, waarin de leerlingen kunnen kennismaken met het theater, de vloer en de kostuums. Daarna zullen ze dansen in twee shows, om 13.00 uur en om 15.30 uur. In de tussentijd kunnen verschillende groepen knutselen aan hun kostuums of attributen en andere dansers worden geschminkt. Kortom, het belooft een geweldige dag te worden!

De kaartverkoop voor deze unieke voorstelling start vanaf maandag 19 november. Kaarten kosten €7,50 en kunnen besteld worden in de dansles bij de dansdocenten. Ben je niet in de gelegenheid om in de les kaarten te bestellen? Stuur dan een mail naar Vera (dancecentervision@hotmail.com). Let op, er is een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met het bestellen van je entreekaarten!

 

 

Bring Your Friend! weken bij Dance Center Vision

Van maaBring Your Friend 2018ndag 1 oktober t/m zaterdag 13 oktober 2018 zijn het bij Dance Center Vision de Bring Your Friend! weken.

Neem je maatje mee naar de les danskriebels, dansmix, jazz-modern of Total Body Workout en ga samen knallen in de les!

Voor aanvang van deze lessen worden flyers meegegeven aan alle leerlingen. Deze flyers kunnen worden ingevuld met lesdatum, -tijd en locatie en hiermee kunnen de ‘friends’ worden uitgenodigd.

Voor meer informatie: check facebook, Instagram of mail naar dancecentervision@hotmail.com.

Nagenieten van Demonstratiedag 2018

Demonstratiedag 2018 (49)Wat hebben we genoten van jullie als dansers, met jullie energie
en concentratie, van alle choreografieën, de muziek en het enthousiaste publiek!
Ook al hadden we in de aanloop naar de eerste voorstelling een kleine hobbel in de weg (lees: brandalarm), uiteindelijk liep alles gesmeerd en konden we zelfs nog op tijd starten.
Kortom, we zijn ongelofelijk trots op jullie allemaal. We vonden het een geweldige dag. En als we het publiek mogen geloven, waren zij ook zéér onder de indruk van beide shows!