Geschiedenis

Yolanda Sniekers richtte in 1989 de school op en gaf samen met Nicol van der Loo vele jaren vol enthousiasme les aan 700 leden in Midden-Limburg. Toen was er al veel diversiteit in het aanbod: jazzdance, aerobics, callanetics en kinderdans werden wekelijks gegeven. Daarnaast organiseerden zij ook een jaarlijkse dansdemonstratiedag en swingende danskampen.
In 1997 werd Dance Center Vision overgenomen door Charmaine Schipper-Braunbach Bakhuys. Met name de selectiegroepen waren onder haar leiding zeer succesvol en hebben meerdere malen meegedaan aan regionale en landelijke demogyjada’s.
Van 2003 tot 2011 stond de school onder leiding van Deborah Jonkers-Garsten. Zij heeft de school met veel enthousiasme en gedrevenheid geleid. Onder haar leiding is de school gegroeid met een aantal nieuwe (kinder)groepen en een jeugdselectiegroep.
Op dit moment staat de school onder leiding van Vera Deckers. Zij begon op jonge leeftijd bij Yolanda en heeft al die jaren bij Dance Center Vision gedanst. In 2006 startte zij onder begeleiding van Deborah met lesgeven en in 2009 werd zij mede-eigenaar van de school.
Vanaf 2012 heeft Vera de school volledig overgenomen en geeft ze met veel enthousiasme en passie les.
Op dit moment geven ook Dyonne Rutten en Zoë Breuer les bij Dance Center Vision. Zij dansen beiden al jaren bij de school en hebben inmiddels allebei hun eigen groepen.

Reactiemogelijkheid is gesloten