Demonstratiedag

Al meer dan 15 jaar organiseert Dance Center Vision de Demonstratiedag! Deze eindvoorstelling staat volledig in het teken van de dansers, want jong en oud, iedereen staat op het podium. Zondag 23 juni 2019 zal Cultureel Centrum Don Bosco in Heel weer worden omgetoverd tot een waar theater. Met professioneel licht en geluid, technici, een fotograaf, hulpouders en nog veel meer helpende handen belooft het weer een groots spektakel te worden. 

Die dag zullen er twee voorstellingen gedanst worden, om 13.30 en 18.30 uur. De middagvoorstelling draait vooral om de jongste kinderen en mogen zij ervaren hoe het is om op een podium voor heel veel publiek te dansen. 's Avonds mogen alle tieners en volwassenen nog een keer shinen op het podium om de dag af te sluiten met een knallende slotdans!

Een aantal maanden van tevoren wordt gestart met de eerste choreografieën en begin juni zal de kaartverkoop van start gaan. We hopen weer op twee uitverkochte voorstellingen, dus zorg dat iedereen de datum alvast vrijhoudt!

 

Demonstratiedag

Reactiemogelijkheid is gesloten