Vera

Vera2

Vera Deckers (06-01-1987) heeft na het VWO, in augustus 2008 de bacheloropleiding Gezondheidswetenschappen afgerond aan de Universiteit Maastricht. In augustus 2009 heeft zij haar Masterdiploma 'Sports and Physical Activity Interventions' behaald aan deze universiteit. Daarnaast heeft Vera diverse onderdelen van de opleiding Jazzdans Leider afgerond bij de KNGU. Vanaf haar vierde danst Vera bij Dance Center Vision en in 2006 is zij begonnen met het geven van danslessen. In januari 2012 heeft Vera Dance Center Vision overgenomen. Op dit moment verzorgt Vera de volgende lessen:
 • danskriebels (4-6 jaar)
 • dansmix kinderen (vanaf 6 jaar)
 • jazz-modern (tieners)
 • selectiegroepen jazz-modern
 • Total Body Workout (volwassenen)
 • yogakriebels (4-6 jaar)
 • kinderyoga (7-10 jaar)

  Daarnaast is zij op freelance-basis medewerker bij Stichting Eye-wash Productions in Eindhoven. Hier richt zij zich vooral op educatie, door het maken van choreografieën en het verzorgen van dansworkshops in het basis- en voortgezet onderwijs.
  Als klein meisje wilde ik altijd maar één ding: dansen! Dat was mijn allergrootste passie, daar stond ik mee op en ging ik mee slapen, elke dag opnieuw. En dat is eigenlijk nooit veranderd. Nog steeds mist mijn hart een tel als ik mooie muziek hoor, dan wil ik bewegen, wil ik dansen, wil ik creëren. Want dát is er de laatste jaren bijgekomen. Was het vroeger alleen maar dansen, uitvoeren wat een ander heeft gemaakt, nu is het maken, choreograferen. Je kunt een ander niet uitleggen hoe bijzonder het is wanneer je ziet dat iets wat jij bedacht, gemaakt en aangeleerd hebt aan dansers, op een podium wordt uitgevoerd. Bij sommige choreografieën krijg ik nog steeds kippenvel als ik ze zie en dan voel ik me weer zo trots dat ik al bijna tien jaar dit werk mag doen. Zolang ik dat speciale gevoel hou en dans me nog altijd weet te beroeren, hoop ik dit te kunnen overbrengen op anderen. Hoop ik jonge talentjes te kunnen opleiden tot technische dansers, hoop ik kleine ukkies te kunnen aansteken met het dans-virus en hoop ik vele mensen te laten genieten van mijn werk en hopelijk ook te inspireren.
 • Reactiemogelijkheid is gesloten