Danskriebels Pey-Echt wordt weer opgestart vanaf woensdag 10 juni!

De les Danskriebels komt terug in Echt!!

Nu nog eerst een aantal weken buiten vóór het zwembad In de Bandert in Echt, maar daarna weer als vanouds in de gymzaal in Pey (Hubertusstraat 1).

Danskriebels in Pey-Echt wordt vanaf 10 juni gegeven op woensdagmiddag van 14.15-15.00 uur.

Spelenderwijs leren de kleuters bewegen op muziek, waarbij ze ritmegevoel ontwikkelen en al bepaalde danstechnieken leren.

Of ze nou als een ballon door de zaal vliegen, sluipen als een leeuw of dansen op het sprookjesbal met bekende sprookjesfiguren, alles is even leuk!

In een tijd waarin kinderen vaak te weinig bewegen, is het van groot belang om juist al op jonge leeftijd te starten. Dans is een toegankelijke en laagdrempelige manier om te bewegen, juist omdat er wordt gewerkt met het inlevingsvermogen van kinderen en steeds wisselende thema’s. Ze leren hun lichaam kennen en gebruiken, ontwikkelen muzikaliteit en creativiteit. En ook is dansen goed voor het zelfbewustzijn en zelfvertrouwen van kinderen.

Net als de oudere dansers, werken ook de kleuters toe naar de jaarlijkse voorstellingen. De afgelopen jaren heeft Dance Center Vision telkens in het najaar én in de zomer een voorstelling georganiseerd. Elke keer een groot succes! Kinderen leren zo een hele dans te onthouden en ze doen podiumervaring op. Maar vooral is het natuurlijk heel erg leuk! En voor de ouders, opa’s en oma’s die in het publiek zitten is het natuurlijk vol trots genieten.

Wil je jouw dochter of zoon opgeven voor de les Danskriebels? Meld je kind dan aan via www.dancecentervision.nl voor drie gratis proeflessen of stuur een appje naar Vera (06-18639357). De eerste les zal zijn op woensdag 10 juni, mits er voldoende aanmeldingen zijn (minimaal 5). Dus breng gerust anderen op de hoogte. Hoe meer kids, hoe leuker!! 😉

DCVNIC1lq016-

Reactiemogelijkheid is gesloten