**UPDATE** Week 2: dicht vanwege corona

Beste dansers, ouders/verzorgers,

Vanwege alle maatregelen met betrekking tot het coronavirus, is Dance Center Vision voor de tweede achtereenvolgende week gesloten. Alle leslocaties zijn gesloten en de lessen kunnen derhalve niet plaatsvinden. Dit vinden wij als team heel onwerkelijk en helemaal niet leuk. Maar er is niks aan te doen, we moeten wachten totdat wij als dansschool groen licht krijgen om weer op te starten.

Maar wat we wél kunnen doen en waar we nu volop mee bezig zijn, is het aanbieden van online content aan al onze leden. Vorige week zijn we gestart met het inrichten van ons Dance Center Vision YouTube-kanaal en hebben we heel veel video’s geplaatst. Met deze video’s richten we ons op onze doelgroep: kleuters, kinderen, tieners, volwassenen en natuurlijk alle selectiegroepen. We zijn gestart met dansvideo’s, instructies en oefeningen, maar hebben dit afgelopen week uitgebreid met Kinderyoga en Total Body Workout.

Inmiddels zijn er bijna 30 video’s te vinden, waarmee onze leden gretig aan de slag zijn gegaan. We ontvingen al volop video’s, foto’s en tags van dansende en sportende leerlingen. Geweldig om te zien! Het doet ons heel erg goed om te zien dat we in deze rare tijden, tóch een bijdrage kunnen leveren aan ieders sportieve gezondheid en dat dit zo wordt gewaardeerd. Daarom zullen we ook de komende weken video’s blijven maken en posten! Op die manier hopen we voldoende binding te kunnen houden met onze leden, en kunnen we hopelijk over niet al te lange tijd weer in real-life met iedereen aan de slag in de les.

De video’s die op ons YouTube-kanaal gepost worden, staan ‘verborgen’, waarmee ze exclusief voor onze leden zijn. Het is dan ook niet toegestaan om zonder toestemming van Dance Center Vision de links en daarmee ook de video’s te verspreiden. Krijg je de video’s niet, maar wil je ze wel graag ontvangen? Neem dan contact op met Vera via e-mail (dancecentervision@hotmail.com) of whatsapp (06-18639357).

Tot zover deze update. Blijf allemaal gezond en zorg goed voor elkaar. En duim héél hard mee dat we elkaar binnenkort weer in de les mogen zien!

Reactiemogelijkheid is gesloten