CORONAVIRUS – COVID-19

Beste dansers, ouders/verzorgers,

Zoals jullie weten is COVID-19 de afgelopen weken een groot maatschappelijk probleem geworden. Als dansschool houden wij alle ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Ook de richtlijnen van het RIVM en de overheid volgen we op de voet.

Wij hebben besloten om op dit moment alle dans- en sportlessen van Dance Center Vision door te laten gaan. Er is altijd een risico, maar nog geen reden om alles uit te laten vallen. Uiteraard houden we alle adviezen van het RIVM goed in de gaten.

Wanneer iemand zich niet lekker voelt, ziek of verkouden, verzoeken wij diegene om niet naar de les te komen. Dit om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden.

We proberen in de lessen zoveel mogelijk de adviezen van het RIVM te handhaven:
– elkaar geen hand geven
– lichamelijk contact zoveel mogelijk vermijden
– in de elleboog te hoesten/niezen
– de handen regelmatig te wassen (voor en na de les)

De selectiegroepen hebben zondag 29 maart een danswedstrijd in Veldhoven. Vooralsnog gaat deze wedstrijd gewoon door, we hebben nog geen annulering ontvangen. Uiteraard informeren we de betreffende groepen tijdig mocht hierin iets wijzigen.

Mochten er wijzigingen plaatsvinden, dan communiceren we dit via de Whatsapp-groepen, social media en onze website.

Bedankt voor jullie begrip.
Namens Dance Center Vision, Vera Deckers

Reactiemogelijkheid is gesloten