Update kaartverkoop CHANGES

Entree try-out

Het is hier een beetje een gekkenhuis (en dan druk ik me nog subtiel uit). De entreekaarten voor CHANGES op 9 december vliegen de deur uit.
Voorstelling 2 is inmiddels hartstikke uitverkocht en ook de eerste voorstelling (13.00 uur) gaat als een trein!
Ik kan dan ook met zekerheid zeggen dat we helemaal gaan uitverkopen en dat betekent dat ook de try-out opengesteld gaat worden voor publiek!

Heb je nog geen kaarten kunnen bemachtigen, koop dan kaarten voor de try-out om 10.30 uur. Hiervoor betaal je dan niet de volle mep, maar een gereduceerd bedrag van €3,50. Het is immers de try-out, een generale repetitie, waarbij nog wel eens van dingetjes anders lopen dan bij de echte show 

Dan nog even dit: voor ons is de snelheid waarmee de verkoop is gegaan echt even slikken. Begrijp me niet verkeerd, we zijn hartstikke blij met twee volle zalen. Maar de wetenschap dat sommige ouders nog géén kaarten hebben, en we wel al bijna uitverkocht zijn, staat garant voor slapeloze nachten. Dus we doen echt onze best om iedereen van kaarten te voorzien, maar in dit geval is het vol is vol. Er kunnen immers geen extra stoelen worden geplaatst in een theater. En dan is het enige wat wij voor jullie kunnen doen het openstellen van de try-out. We hopen dan ook op begrip als jij een van die pechvogels bent die nog geen kaarten heeft kunnen bemachtigen…..

Reactiemogelijkheid is gesloten