Dansvoorstelling CHANGES – 9 december – ECI Roermond

Poster CHANGES comprim

Zondag 9 december staan alle groepen van Dance Center Vision op het podium van ECI Roermond. Ze zullen dansen in de voorstelling CHANGES en met hun choreografieën ‘verandering’ in beeld brengen. Verandering in de breedste zin van het woord: in tijd, plaats en bewustzijn.

De dag start met een try-out, waarin de leerlingen kunnen kennismaken met het theater, de vloer en de kostuums. Daarna zullen ze dansen in twee shows, om 13.00 uur en om 15.30 uur. In de tussentijd kunnen verschillende groepen knutselen aan hun kostuums of attributen en andere dansers worden geschminkt. Kortom, het belooft een geweldige dag te worden!

De kaartverkoop voor deze unieke voorstelling start vanaf maandag 19 november. Kaarten kosten €7,50 en kunnen besteld worden in de dansles bij de dansdocenten. Ben je niet in de gelegenheid om in de les kaarten te bestellen? Stuur dan een mail naar Vera (dancecentervision@hotmail.com). Let op, er is een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met het bestellen van je entreekaarten!

 

 

Reactiemogelijkheid is gesloten