Afscheid Dyonne

“Er is een tijd van komen en een tijd van gaan”.

Dyonne

Voor Dyonne is deze tijd nu aangebroken…
Na jarenlang gedanst en les gegeven te hebben bij Dance Center Vision, gaat zij een nieuwe uitdaging aan. Midden december vertrekt ze naar Australië en zal zo één van haar grootste dromen uit laten komen: reizen en werken in het buitenland!

Dyonne is al ruim vijf jaar één van de vaste docenten van Dance Center Vision en heeft heel veel voor de school gedaan. Niet alleen heeft ze haar vaste groepen op de dinsdag- en woensdagavond, ook danst ze in een aantal selectiegroepen. Dus wat gaan we haar missen!

De groepen van Dyonne worden overgenomen door Lynn. Om die overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, is Lynn een aantal weken geleden al gestart, zodat de leerlingen alvast aan haar kunnen wennen, en andersom natuurlijk. De laatste lessen van Dyonne zijn op dinsdag 1 en woensdag 2 december. Zullen we er een onvergetelijk afscheid van maken?!

 

 

Reactiemogelijkheid is gesloten